Комплектующие для компьютера

Când treci la următorul print: 5 semne că scutecul lui bebe îi este deja mic


Pentru mămici, copiii rămân mereu picii mici și drăgălași, dar care cresc atât de rapid. De la mărimile pentru nou-născuți, ei trec atât de repede la hăinuțe mai mari și, desigur, la următoarea mărime de scutec. Chiar dacă sunt de mărime mai mare, scutecele ecologice Kit&Kin de la Organic Time au imprimeuri la fel de drăgălașe pentru toate categoriile de kg și sunt 100% naturale.

Așa că, oricât de mult ți-ai dori ca bebe să crească mai încet, să savurezi din plin momentele cu el, există câteva semne vizibile ce îți dau de știre că trebuie să treci la următorul imprimeu. Deci, la următoarea mărime de scutece ecologice Kit&Kin.


Iată care sunt 5 semne ce îți dezvăluie faptul că scutecul lui bebe îi este mic:


1. Scurgeri

Dacă ai observat că trebuie să schimbi scutecul lui bebe mult mai des decât o făceai până acum, s-ar putea ca scutecul să îi fie deja mic. Atunci când mărimea scutecului este potrivită, nivelul de absorbție este mai înalt, iar bebe nu simte disconfort din cauza scurgerilor. Însă, cauza umezelii provocată de scurgeri, poți observa și apariția unor eczeme sau erupții pe piele.


2. Roșeață în jurul burticii și coapselor

Observi urme roșii pe burtica bebelușului, în locul unde închei scutecul sau pe piciorușe, în partea coapselor? De asemenea, acestea pot fi provocate de un scutec care deja îl strânge pe bebe. Din cauza mărimii mici, acesta transpiră mai rapid și simte disconfort în orice mișcare. 


3. Rămân zone neacoperite de scutec

În timp ce un scutec de mărime potrivită ar trebui să se potrivească perfect în jurul taliei și picioarelor, un suctec de mărime mică lasă zone neacoperite atât în față, cât și în spate. Pentru a-i oferi confort maxim, asigură-te că scutecul este suficient de mare pentru a acoperi complet partea inferioară a burticii bebelușului, chiar sub buric, și posteriorul.


4. Bandă adezivă care se încheie cu dificultate

Ai observat că trebuie să tragi filele laterale pentru a încheia scutecul? Dacă încerci să le fixezi, dar sunt poziționate prea departe pe burtica lui bebe, atunci riști să îi provoci durere pentru că îl strângi prea tare sau să te trezești cu banda adezivă a scutecului descheiată la prima mișcare. Acesta e un semn evident că ar trebui să treci la următoarea mărime.


5. Primii pași

Când bebelușul începe să facă mai multă mișcare, să facă primii pași sau să devină interesat de oliță, se recomandă ca părinții să îmbrace bebelușul în scutecul de tip chiloței. Deseori, acest model e creat pentru bebelușii mai mari care se obișnuiesc să tragă singuri scutecul atunci când învață să meargă la oliță. 

Indiferent de ce mărime la scutec poartă bebelușul tău la moment, cu siguranță, arată mega drăgălaș dacă poartă scutecele ecologice Kit&Kin. Nu doar că sunt create din materiale naturale, biodegradabile și au un nivel de absorbție de până la 12 h, ci îi fac pe bebe să pară și mai dulci, la orice vârstă:

  • Bufniță și Oiță Drăgălașă, mărimea 1- pentru bebelușii între 2-5 kg;
  • Ursuleț Panda și Șoricel, mărimea 2- pentru bebelușii între 4-8 kg;
  • Iepuraș și Ursuleț, mărimea 3- pentru bebelușii între 6-10 kg;
  • Vulpiță și Leopard, mărimea 4 - pentru bebelușii între 9 și 14 kg;
  • Zebră și Leu, mărimea 5 - pentru bebelușii între 12 și 17 kg;
  • Aricel și Ursuleț Raton, mărimea 6 - pentru bebelușii, de la 15kg +;


Accesează acum CATALOGUL CU PRODUSE  și dăruiește-i bebelușului tău confort maxim în mișcare datorită scutecelor ecologice, create special, fără chimicale, pentru a-l ocroti de alergii sau alte afecțiuni ale pielii. 

La fiecare achiziție de scutece ecologice, salvezi animăluțele pe care se testează cu cruzime scutecele obișnuite și contribui la salvarea pădurilor din Republica Moldova. O parte din achiziția fiecărui produs Kit & Kin se întoarce înapoi, sub forma de plantare a copacilor în Republica Moldova. Datorită sprijinului tău, putem planta și mai mulți copaci care ne ajută la reducerea emisiilor de CO2.

Alege sustenabil, comandă online și ai cel mai bun preț pentru 4 seturi - economisești aproximativ 400 de lei. Nu mai pierde timpul, plasează comanda AICI