Комплектующие для компьютера

Ceea ce nu-ți spune nimeni despre scutecele ecologiceScutecele ecologice înseamnă mai mult decât scutece produse din materiale sustenabile. Acestea înseamnă grijă față de confortul și sănătatea lui bebe, grijă față de mediu, mai multe animale salvate și, pe lângă un impact pozitiv asupra mediului, un plus la karma mămicilor care aleg să utilizeze acest tip de scutece în favoarea celor obișnuite, distructive.


Cu un plus la karmă sau nu, dar scutecele ecologice rămân alegerea  rațională când vine vorba de pielea lui bebe, din câteva motive esențiale. 


Sănătatea lui bebe e mereu pe primul loc. Dacă majoritatea mămicilor aleg să cumpere branduri sau printuri colorate de la producătorii obișnuiți de scutece, probabil mămicile se prind în plasa publicității. Ceea ce nu spun producătorii de scutece atunci când creează advertorialele e că, pe lângă desene aprinse și atractive, parfumuri și un nivel de absorbție înalt, aceste scutece pot veni la pachet cu o serie de alergii provocate de loțiunile și clorurile utilizate, disconfort din cauza materialelor nesustenabile, produse din materii artificiale și un dezastru pentru natură și bietele animăluțe ce au fost supuse la mii de experimente pentru a testa scutecele și impactul chimicalelor asupra pielii. 


Deși se spune că scutecele ecologice sunt un pic mai scumpe, bebelușul tău și sănătatea lui este ultimul gând când e vorba de economii. În plus, costul scutecelor ecologice depinde de tipul de scutec ales și de modul de utilizare. Hai să vedem, care e diferența. 


Din experiență, am observat că majoritatea mămicilor preferă scutecele eco, de unică folosință, de la Kit & Kin. Acestea nu conțin organisme modificate genetic și chimicale dăunătoare, au în componență uleiuri hrănitoare ce hidratează pielea, iar materialele sustenabile sunt la atingere asemenea bumbacului fin, asigurînd confort și respirația pielii pentru bebe. Tipurile de imprimeuri  variază de la tigri drăgălași la aricei, în dependență de mărimea scutecului. Modelul ales, rămâne la discreția ficărei mămici. 


Deși, s-ar părea că scutecele ecologice nu pot fi extrem de diverse, ca și în cazul scutecelor obișnuite există două tipuri de scutece pentru o singură utilizare. Scutecele de tip chiloței și scutecele cu lipici. Dacă nu știi pe care să-l alegi, îți recomandăm să te gândești unde vrei să mergi cu bebe și cât de des sau rapid trebuie să-l schimbi. 


Scutece eco resigelabile


Scutecele eco, cu lipici, au file pe lateral și se deschid complet. Acest lucru este la îndemână atunci când trebuie să schimbi rapid scutecul, fără să dezbraci complet pantalonii și ciupicii bebelușului. Acesta este resigelabil. 


Scutece eco de tip chiloței


Scutecele eco de tip chiloței, se îmbracă și se dezbracă de pe bebe asemenea pantalonilor. Nu au file cu lipici pe lateral, dar au elastic flexibil și ușor pentru a asigura confortul micuțului. Acest tip de scutec este recomandat pentru bebelușii activi sau cei care învață să meargă la oliță. Acest tip de scutec se îmbracă și dezbracă rapid și ușor.Scutece eco lavabile (pentru utilizări multiple)


Scutecele eco lavabile sunt un alt tip de scutece ecologice despre care am vorbit mai puțin. Acestea sunt  produse din materiale textile și pot fi folosite de mai multe ori, după spălare. Scutecele eco Kit&Kin, de exemplu, sunt create din cânepă și TENCEL ™, materiale derivate din plante. Datorită acestora, absorbția este cu 50% mai mare decât în cazul scutecelor produse din bumbac, iar nivelul de confort este considerabil mai înalt. Dacă stai să analizezi din perspectiva costurilor, un scutec eco lavabil te ajută să salvezi mai mulți bănuți și să ajuți mediul, în loc să dai bani zilnic pe scutece dăunătoare mediului și riscante pentru sănătatea bebelușului tău. 


Dacă nu știi ce scutec să alegi, accesează pagina de produse și citește mai multe despre produsele Kit&Kin.


Pentru că știm că nu ai timp să vii cu bebe la noi, venim noi la voi. Înregistrează comanda, indică adresa de livrare și îți livrăm primul set de suctece absolut GRATUIT.


Accesează AICI și comandă acum.