Комплектующие для компьютера

Visul nespus al bebelușului tău: scutecele ecologice și senzația de confort maximCum ar fi să știi ce ți-ar spune bebe dacă ar putea vorbi? “-Mami, vreau în brațe, vreau la plimbări împreună cu tati sau vreau să scoți scutecul pentru că mă deranjează...” Cu siguranță, nu ai de unde ști cu exactitate, dar fără îndoială, tu știi cel mai bine, pentru că simți de ce are nevoie bebelușul tău.


La fel cum are nevoie de grija ta în orice clipă, are nevoie de grijă și de confort atunci când încearcă să facă primii pași, când doarme sau când începe să alerge după toate jucăriile pe care le găsește la îndemână. Chiar din primele clipe de viață și până devine un pic mai independent, bebe are nevoie de siguranța unui scutec confortabil, care îi va asigura sănătatea pielii. După ce am aflat povestea unei mămici din România, ne-am convins că scutecele ecologice sunt, într-adevăr, alegerea cea mai bună pentru bebe.


Romina este o mămică de la București care timp de 4 luni nu a putut scăpa de roșeața provocată de scutecele obișnuite pe piciorușele micuțului ei. Pielea fină și hipersensibilă a bebelușului ei, Raul, era afectată în mod vizibil. Femeia povestește despre cicatricile apărute în zona piciorușelor, dar și despre alergiile frecvente manifestate sub formă de pete roșii. După ce a schimbat mai multe branduri de scutece obișnuite, dar și în urma consultațiilor primite de la medic, și-a dat seama că nu e vorba despre o alimentație incorectă, nici despre produsele cosmetice folosite. E genul de mămică atentă la orice produs. 


Atunci, Romina a început să caute soluții. Ne-a povestit că, deseori, își lăsa puiul fără scutec, doar ca să nu se agraveze cicatricile. Disperată, a început să întrebe de mai mulți medici și de alte mămici ce să facă. Așa a fost sfătuită să încerce scutecele ecologice. 


Sceptică, dar în încercarea de a găsi o rezolvare, a cumpărat primul set de scutece ecologice de la Kit & Kin. La început, nu credea în eficiența  scutecelor ecologice și nu vedea diferența dintre scutecele obișnuite și scutecele ecologice. Asta până la primele zile de utilizare. După primele 3 zile, a dispărut roșeața și s-au diminuat petele de pe suprafața pielii, iar după o săptămână, s-au ameliorat și eczemele până au dispărut cu totul. 


Nu îmi venea să cred. Pe bune, nu credeam în efectul scutecelor ecologice. Credeam că e doar un preț mai mare pentru denumirea de „eco”, dar nu este așa. Scutecele Kit& Kin sunt produse din materiale 100% ecologice, fără adaosuri de cloruri, parfumuri sintetice sau coloranți. Bebelușii care sunt alergici sau au pielea sensibilă cum o are bebele meu, au nevoie de astfel de scutece. Regret că nu am știut despre aceste scutece mai devreme și i-am provocat durere lui Raul cu scutecele obișnuite, îmbibate cu parfumuri sintetice. Mai bine previi o problemă decât să cauți cum să o soluționezi după. „


Romina, mămică, 32 aniCitește mai multe despre caracteristicile și avantajele scutecelor ecologice de la Kit&Kin AICI


Pentru a vedea tipurile de scutece ecologice disponibile și a face o comandă online, accesează magazinul nostru și comandă un set de scutece ecologice, 100% drăgălașe, hipoalergenice și beneficiază  de prima livrare absolut GRATUIT.