Confidentialitate Комплектующие для компьютера

Confidentialitate

Bine ai venit!

La înregistrarea comenzii pe site-ul organictime.md, clientul oferă următoarea informație: numele, prenumele, adresa de livrare, adresa de e-mail, numărul de telefon.

Oferind informația personală site-ului, clientul acceptă prelucrarea acesteia de către vânzător, inclusiv pentru promovarea produselor și serviciilor site-ului.

Aducem la cunoștință clienților de faptul că toată informația oferită, nu va fi divulgată persoanelor sau site-urilor neautorizate. Excepție poate fi oferirea informațiilor la cererea organelor competente ale Republicii Moldova sau la solicitarea instanței de judecată. Vânzătorul este responsabil pentru menținerea confidențialității informațiilor personale a clientului. Clientul este obligat să furnizeze informații fiabile. În cazul în care clientul oferă informații incorecte, vânzătorul nu este responsabil pentru informația dată și consecințele posibile.

Măsuri de securitate

Organictime.md folosește măsuri de securitate comercială pentru a preveni accesul neautorizat, menținerea exactității datelor și pentru asigurarea utilizării corecte a informațiiei de pe site. Transmiterea datelor pe internet sau prin rețeaua wireless nu poate fi protejată în totalitate. Prin urmare, la fel ca alte companii, noi nu putem garanta securitatea informației pe care o oferă Clientul, astfel, el va face acest lucru pe propria răspundere.